Sebuah Kebanggaan :D

JUMAAT.
Tepat jam 1.12 pagi bertarikh 18 jun 2010 maka bermula la era penulisan aku dalam blog ni. Tak sangka berjaya jugak aku merajinkan diri buat blog yang belum sempurna ni. Aku rasa ok la kott. Hehehe. Actually, aku da lama nak buat blog ni, tapi kemalasan aku berada di tahap gaban. So, atas sokongan dan bantuan kawan kawan maka terbentuk sebuah blog aku sendiri.Yahoo!! Macam tak percaya wehh!! Dapat jugak aku meluahkan tah apo yang ado dalam otak aku kan. Maybe dengan ada nya blog ni, aku dapat mengelak kan diri dari terjebak ke kancah maksiat yang semakin menular di internet. Hahahaha. Btw, thanks kawan kawan yang support aku buat blog ni. So, sebagai budak yang mentah dalam arena blog ni, aku harap korang boleh bantu aku menyempurnakan blog aku ni taw. TUNJUK AJAR KU SIFU!! Aku rasa da cukupla aku menyampaikan kebanggaan aku ni. Poning otak den nak pikir ayat panjang panjang bona ni. HAHA. Malam ni mesti aku ngigau bangga!!

Sekian dari blogger mentah,
CHAAEN :D


3 comments:

EyaeyayoeJibamok said...

*big clap
yeayy, chaen ada blog dah, haha :D

amieza said...

welcome to blog world.. :)
haha

chaaen said...

haha
thanks kawan kawan.
apelagi, tunjuk ajar ku sifuuu.
byk aku tak tawu nak edit lagi ni.
ajar aku wehh
;)

Post a Comment